Tags

, , ,

Waarom hoort nu juist dit restaurant bij onze favorietjes. Simpelweg we zijn hier nog nooit teleurgesteld, het is altijd lekker, zelfs de patat is hier goed gebakken!

Of je nu komt voor een menu del dia doordeweeks, een maaltijd van de kaart of een tapas van het bord het is altijd smakelijk. Zelfs de Angus hamburger die verscholen staat opgeschreven op een zijbord in het café is helemaal top. Binnen kun je lekker bij de bar aan een hoog tafeltje zitten, in het restaurant aan een gedekt tafeltje, maar het allerleukste is buiten op het terras. De lokale bevolking komt hier ook graag, in het weekend zijn alle tafels allemaal bezet met jong en oud. Het restaurant ligt ongeveer 10 minuten met de auto bij ons vandaan en elke vakantie gaan we hier meerdere keren eten en zelfs met kerst waren we hier met een deel van de familie te vinden en werd er speciaal voor ons een 4 gangen menuutje gemaakt. De bediening is correct, mag soms een beetje losser maar vriendelijk zijn ze zeker, zeker papa Manolo die altijd een grote lach op zijn gezicht laat zien als hij ons weer ziet.

Waar wij dan weer erg van gaan lachen is de rekening, deze is altijd goedkoper dan je denkt. Voor ons staat dit lokale niet zo toeristische restaurantje met stip op 1. Maar dat niet alleen bij onze vrienden en familie is dit restaurant ook een geschenk uit de hemel.