Je moet het weten maar restaurant Los Borbollones ligt niet bepaald in het zicht, vanaf de A333 moet je een landweggetje in, een beetje hobbelig maar wanneer je dan aankomt denk je oh zit hier ook nog wat.

Midden in de natuur ligt Hotel Carlos Astorga met zijn bijbehorende restaurant.

Er zijn diverse plekjes waar je kunt zitten, in de grote eetzaal binnen, dat is eigenlijk alleen gezellig als er meer mensen zitten. Aan de voorkant zit je al snel in het zonnetje en is dan ook ons favoriete plekje om te zitten in de winter maanden.

Dan heb je nog achter een leuk zitje bij het mooie grote zwembad. De kinderen die mee zijn mogen gerust een duik nemen in het zwembad terwijl de ouders lekker de grote porties die je hier krijgt opeten.

Gelukkig weten we dat nu en delen we meestal iets. De prijzen zijn ook zeer gunstig hier. Naast dit hotel ligt een manage waar je kunt paardrijden en dit allemaal maar 10 minuten van ons huis af.