In Spanje volgen de komende tijd mondjesmaat meer versoepelingen. Op het moment mag er weer gewerkt worden door onze Paco, nou hij ging gelijk goed aan de slag met zijn shovel. De oude kippenschuur is terminado.

De authentieke antieke kalksteen oven hebben we laten staan en gaan we restaureren en maken er een brood/pizza oven van. Er is wel wat hoogte verschil ontstaan en we zullen hier een muur moeten maken en daar een pergola tegenaan laten zetten om zo een leuk zitje te creëren. Maar eerst maar eens ter plekke de boel gaan bekijken en dan schetsen maken hoe ik het precies wil hebben. Maarja de vraag is nu: Wanneer kunnen we (eigenaren van een tweede huis) weer naar Spanje? Ik heb een ticket voor eind juni dus ik ben zeer benieuwd.

Paco stuurde ons ook een foto van een zielig hoopje Palmboom. De larven van de palm kever hebben onze enige en ooit prachtige palmboom opgevreten helaas. Hij was zo mooi, snik. Nou deze kan Paco dan ook gelijk met het shoveltje weghalen.