In de winter maanden gaat er altijd een zeil op het zwembad, we doen er dan een speciale winter fles in die langzaam chemicaliën afgeeft om zo het zwembad toch van de nodige producten te voorzien.

De pomp gaat op de winterstand en normaal gesproken halen we in maart het zeil er zelf weer af. Dit jaar konden we natuurlijk niet naar Spanje in maart en ook niet in april. Daarom heeft onze vriend Rob die altijd het zwembad onderhoud voor ons doet dit nu ook gedaan voor ons. Helaas was het water een beetje groen geworden want het bleek dat de pomp (voor de zoveelste keer) weer eens stuk was gegaan. Ik dacht al de laatste maand wat is de Electra rekening laag, ik hoorde dat de tarieven gezakt waren maar blijkbaar was het nu dus zo laag vanwege het vastlopen van de pomp en dat kwam niet door de lagere tarieven. De zwembad winkel Qualitypools van Cirino in Antequera moest er aan te pas komen, een fanatische winkel met een superservice, Lesley appte met onze contactpersoon die goed Engels spreekt en binnen 2 dagen werd de pomp opgehaald en werd gerepareerd gelukkig. Rob moet nu een beetje stoeien met chloor shock en hopen dat het zwembad snel weer hersteld is en we er eind juni lekker in kunnen springen.