Gelukkig is het weer goed, een prima lente zonnetje, je moet er niet aan denken dat je de hele dag thuis zit en het buiten stormt en regent, dan wordt je behoorlijk somber denk ik.

Gelukkig kunnen we nog een ommetje maken in de buurt of naar het bos gaan voor een wandeling. Ik ben voor de zoveelste keer ook maar weer eens begonnen met een stukje trimmen, ik doe dat vroeg in de morgen. Hoelang zal ik het nu volhouden, vaak haak ik na een paar weken weer af. Maar vol goede moed jog ik nu langs een soort mini Keukenhof. De Hortus Bulborum, ruim 4500 verschillende soorten tulpen, narcissen, hyacinten, en krokussen. Je vindt daar een collectie van historische voorjaarsbolgewassen, prachtig om te zien. Dit uitzicht tijdens mijn gezwoeg is genieten.

Helaas missen we het voorjaar in Spanje, juist nu is alles zo mooi in bloei, na de winterslaap komen alle blaadjes weer in de bomen en de kleuren van de bloesem zijn prachtig en de bollen verrassen je ook elk jaar weer. Deze foto’s zijn dan ook uit het archief want dit voorjaar in Spanje gaat aan ons neus voorbij.  

Ik hoop van harte dat we deze zomer wel heen mogen maar na de pers conferentie van gisteren weet ik het zonet nog niet. Duimen maar.