Tags

, , , , , , , ,

Nu de Hacienda redelijk klaar is kunnen we pas echt genieten. Maar toch is er altijd wat onderhoud nodig. Schoonmaken, verven, onkruid verwijderen en snoeien zijn de meest voorkomende terug kerende klusjes. Maar gelukkig als je dan tussendoor even lekker op het terras kan gaan zitten en heel diep inademt en dan zachtjes weer uitblaast voel je je net op een mindfulness week. Wat een rust hier en wat een prachtige vergezichten.

Het is werkelijk een verademing om hier te komen ontspannen, zeker na drukke weken op het werk en stressvolle periodes in je leven. Welke kant je ook opkijkt alles is mooi, we zitten midden in de natuur. Het stuk land voor ons huis geeft ons veel kijk plezier. De ene keer is het geheel groen en de andere keer heeft de boer er wat op verbouwd en dan staan er paarden, geiten of koeien op het land te grazen. Achter ons huis hebben we 50 olijfbomen, dus welke kant je ook oploopt je waant je in het paradijs.

Hacienda la Suerte is de ideale plek om afstand te kunnen houden van elkaar, dat is handig als je na maanden thuis zitten weer op vakantie mag gaan en toch nog voorzichtig wilt zijn. Je hebt hier alle ruimte en loopt elkaar zeker niet in de weg.