De entree van ons huis was ook nog een geval apart. Ik weet niet precies wat het was maar het leken wel oude voederbakken van steen, die stonden net naast de entree.

Schuin rechts daarachter stond een vervallen schuurtje. Dit moest weg vond ik, geen gezicht bij de entree. We begonnen eerst zelf met slopen maar het lijkt altijd makkelijker dan je denkt, zelfs met een zware sloophamer was er vrijwel geen beweging in te krijgen.

Daarom maar iemand met een grote sjofel ingehuurd en het klusje was binnen een paar uurtjes geklaard. Gelukkig kon de sjofel ook de berg stenen die de buurman ineens zomaar net naast onze entree gestort had uitspreiden. Geen idee wat de buurman zijn gedachte daarover was. Maar die stenen hebben er maanden gelegen. Nu gewoon lekker weg ermee en ligt het netjes over de weg verspreid.

Alles lijkt altijd zo makkelijk op te lossen maar dat valt soms flink tegen. Maar met wederom veel grind en mooie oleanders is dit stukje grond ook weer behoorlijk opgeknapt.

Er stonden stenen pilaren bij de ingang maar deze waren onafgewerkt, dus die zijn netjes gemaakt en er is een gietijzeren hek gekomen. Verder hebben we ons hele terrein omheind.

We hebben als verrassing ook van een gast een mooie foto gekregen die hij met een drone gemaakt had. Wat was ik hier blij mee. Jammer genoeg heb ik er maar 1 gehad. Misschien ook op het wensen lijstje om deze zelf ooit eens aan te schaffen.