Het werk hield maar niet op, we moesten nu nog aan de slag met 6 slaapkamers, een paar bonus kamertjes en 4 badkamers. Waarvan de één maar een beetje werk was en de andere en complete metamorfose is geworden. Alle vloertegels zijn voor deze projectjes ook weer vervangen door onze eigen HobbyBob Lesley.

Beneden naast de huiskamer hebben we 2 slaapkamers met een gedeelte badkamer. De badkamer is er helemaal uit gesloopt en volledig vernieuwd. Bij slaapkamer nummer 1 hebben we de muur bruin geverfd, een doek op de muur gespijkerd en isolatie daarachter gedaan. Tevens letters op de muur geplakt en het bed tegen deze achterwand gezet.

Oud:Nieuw:

Op slaapkamer nummer 2 hebben we 2 sjablonen op de muur geschilderd en een mooi rond kleed erop gespijkerd, een paar leuke schilderijtjes erbij en voila weer een leuk slaapplekje gemaakt.  Niet veel werk maar toch een groot verschil veel meer sfeer!

Oud:

Nieuw

Badkamer nummer 1, deze geheel nieuwe badkamer is niet zo groot en moeilijk op de foto te krijgen, om deze ruimte optimaal te kunnen benutten hebben we in het midden een muurtje gemaakt en daarachter is de douche gekomen.

De slaapkamer nummer 3 boven de huiskamer hebben we omgetoverd tot een love room met badkamer ensuite en dat is de tweede badkamer in het huis.

Oud:

Nieuw:

Bonuskamer 1 was een rommelhok en deze hebben we omgetoverd tot een Marokkaanse relax kamer.

Oud:

Nieuw:

Slaapkamer 4 ligt beneden en heeft een eigen badkamer. De grote verandering hier is dat we buitendeur die achter het gordijn zit dicht gemetseld hebben, was ook zo’n rare plek voor een deur. Verder hebben we hier wat sjablonen op de muur gemaakt en wat leuke schilderijtjes opgehangen. Bij de badkamer nummer 3 alleen een nieuwe spiegel, een muurtje lichtblauw gemaakt en we hebben daar het douchegordijn veranderd.

Oud:

Nieuw:

Beneden badkamer nummer 4 bestemd voor de twee slaapkamers boven, hier ook alleen een nieuwe spiegel en het douchegordijn veranderd en een extra kastje geplaatst.

Boven slaapkamertje nummer 5, in deze kamer is het hele balken plafond vervangen omdat de boktor daarin woonde. Dat heeft aardig wat centjes gekost.

Oud:

Nieuw

Aan de andere kant van deze laatste kamer zit bonuskamer nummer 2 met daarachter slaapkamer nummer 6. Deze kamers zijn beide helemaal geïsoleerd en de plafonds zijn glad gemaakt. Deze kamers zijn ingericht door mijn moeder. Goed gelukt hé!

Oud:

Nieuw:Alles is onwijs prachtig geworden al zeg ik het zelf.