In tijden als deze helpt het om je gedachten te verzetten. Ik heb daar een paar trucjes voor bedacht. Wandelen natuurlijk zoals ik al eerder schreef is heerlijk om je hoofd leeg te maken maar een andere manier om mijn gedachten om te leiden is om te gaan fantaseren over dingen die ik wil verbeteren bij ons Spaanse huis. Ik kan uren besteden aan het zoeken van leuke plaatjes op internet en daar vervolgens schetsen bij te maken hoe dat in te passen is in onze situatie daar.

Op het moment heb ik het helemaal in mijn hoofd om de oude kippen en geiten schuur helemaal plat te gooien en daar op een mooi buitenterras te creëren. De oude gebouwen staan op een stuk land van ons een beetje aan de zijkant. In zijn totaliteit zijn de gebouwtjes bij elkaar denk toch wel 15 meter breed en denk 3 meter diep. Het is een behoorlijke oppervlakte waar volgens mij best wel wat mee te doen is.De grond eromheen is ook ruim en dat wil ik dan ook wat vlakker hebben. Dit (zie plaatjes) heb ik in mijn gedachte, heerlijk ik ga lekker verder met fantaseren en tekenen. Wie weet komt het er ooit nog eens van.