Tussen de middag even erop uit want 9 uur achter elkaar thuis achter de computer werken op een gewone stoel aan de eettafel is niet te doen.

Wat ben ik blij dat we 2 jaar geleden besloten hebben om in deze omgeving te gaan wonen. Je hebt hier werkelijk alles. Wat vooral fijn is is dat we in een bosrijk gebied zitten, de vogeltjes hoor je fluiten, de konijntjes zie je voorbij rennen, de schotse hooglanders en de wilde paarden zie je grazen.

Een andere keer loop je langs de bollenvelden en zie je de bollen uitkomen of al prachtig bloeien. De volgende dag loop je op het strand en heb je weer een ander schitterend uitzicht. Het prachtige witte zand met daarachter de zee. De mooie duinen, echt een wonderschoon gebied. Elke dag ga ik met mijn kinderen een wandeling maken van 3 a 4 kilometer om zo even een frisse kop te halen. Zodat ik er s’middags weer tegen aan kan achter mijn eettafel want geld moet er verdiend worden en gelukkig kan ik dat nog.