Een jaartje erbij, dit keer ben ik gewoon thuis, maar dat was zeker niet minder leuk. Ten slotte moet je vaak zelf de slingers ophangen in het leven, zo ook met mijn verjaardag. Ondanks deze tijd mag je best nog leuke dingen doen.Eigen gemaakte hapjes door onze dochter en mezelf. We hebben een hightea gehouden in onze eigen serre.

Wat zijn we blij met deze aankoop van een jaartje geleden, zeker in de lente is het al snel warm. De ligging van onze tuin is natuurlijk ook perfect op het zuidwesten. De stoeltjes even uit elkaar zodat mijn kinderen toch gezellig langs konden komen, het is slechts een klein beetje aanpassen. Ik vond het wel jammer dat mijn ouders niet konden komen, maar ik heb een gebakje bij hun langs gebracht en werd toen verrast met een prachtige bos rozen en ik heb een prachtig bedelarmbandje gehad. Zelfs Denemarken was me niet vergeten want ik kreeg een bak met narcissen, gekocht door mijn moeder. Verder van de kids heb ik een mooie plant voor in de serre gehad. Van mijn man en schoonzus heb ik een bedeltje gehad voor aan mijn armband. Ik ben echt verwent. Het enige wat ik niet kon doen deze dag was even lekker knuffelen om te bedanken voor deze mooie dag.