Het leek vandaag alsof het hotel redelijk klaar was, er werd niet gewerkt door de bouwvakkers en iedereen liep niet meer heen en weer en kris kras door elkaar, het restaurant personeel stond allemaal op hun eigen plek. Zouden ze nu dan klaar zijn? Maar wat bleek de grote Amerikaanse baas mr Heinecke nu woonachtig in Thailand, kwam langs en daarom was het zo stil. Hij was nog niet weg en het schuren aan de buitenbar begon weer. Maar ons hotel zag er inmiddels wel prachtig uit ook al waren de barretjes nog niet open. We werden uitgenodigd bij een ceremonie voor het vieren van onafhankelijks dag, deze werd ook weer gehouden in het naast gekregen 5 sterren hotel.

Toen we die avond gingen eten in ons eigen hotel wachtte ons een grote verrassing.

Jairo en Daisy hadden een belangrijk bericht. Jairo had toen ze samen op het strand aan het wandelen waren geweest romantisch zijn vriendin Daisy ten Huwelijk gevraagd en ze heeft JA gezegd!. Niemand wist het dat hij dat van plan was en het was dan ook een grote verrassing voor ons. Trots liet Daisy haar ring zien. Wat een mooie afsluiter van onze vakantie.

Wat hebben we allemaal genoten van onze vakantie, wat hebben we het gezellig gehad met elkaar. We hebben vele mooie momenten met elkaar beleefd, deze vakantie zullen we nooit meer vergeten en staat in ons geheugen gegrift.