Na deze mooie reis waar we veel gezien, gedaan, genoten, gewandeld en gegeten hebben, nu de tijd om 3 dagen lang te relaxen in een luxe resort. We reden dus met een bepaalde verwachting naar ons laatste verblijf toe. We schrokken ons rot toen we zagen dat ons paradijsje in verbouwing was. Niks geen rustige plek om bij te komen van de afgelopen drukke dagen.

Er werd geboord, gehakt, geschuurd, gemetseld, gelijmd en schoongemaakt. Het stonk naar chemicaliën en erg was veel lawaai en er liepen wel honderd man rond. Niet alleen bij 1 plek waren ze bezig, nee overal. De manager beloofde ons dat het de volgende morgen opgelost zou zijn, het waren de laatste loodjes van de renovatie. Morgen klaar, daar hadden we een hard hoofd in, er moest nog zoveel gebeuren. Het restaurant was dicht en de barretjes ook. We kregen als tegemoetkoming een grotere kamer, zeer mooi vonden we die maar dat is natuurlijk niet de oplossing voor deze situatie waar we in beland waren. Die avond mochten we gaan eten bij het naast gelegen 5 sterren hotel.

Dat was een super luxe hotel. Het eten was geweldig, wat een mooie plek. We keken even snel op internet en zagen dat de kamers hier vanaf €250 per nacht kostte tot maarliefst €975 per nacht.

De volgende dag was het restaurant in ons resort gelukkig open maar er werd nog wel wel gewerkt. We moesten nu ook weer gebruik maken van het naast gelegen hotel omdat er bij ons hotel een fotoshoot was bij het zwembad. Het zwembad gedeelte was klaar daarom werden daar nu foto’s gemaakt voor hun site en wij moesten dus weg tot 12 uur. Maar we genoten gelukkig van het mooie zwembad van het 5 sterren hotel, we werden namelijk erg verwent door de poolman met een mandje met een sinasappeltje erin, een flesje water en een flesje zonnebrand. We besloten stiekem om niet alleen de ochtend daar te blijven maar gewoon de hele dag, het decadente beviel ons wel. Ontzettend leuk vonden Lesley en ik het toen er ineens een taart werd gebracht, nog voor onze 31 ste huwelijks dag, geregeld door onze kinderen.