We hebben ons bezoek aan Dubai als heel leuk ervaren en ik zou het zeker mensen aanraden om hier een stopover te maken. Er is voor ieder wat wils, Dubai is groots, je vindt er oude en nieuwe gebouwen, veel wolkenkrabbers, mooie staaltjes bouwkunde, geweldige architectuur, zee, strand, woestijn, ski mogelijkheden, veel winkels en restaurants en dan heb ik vast niet eens alle bezienswaardigheden en toeristische attracties genoemd. De VAE is 1 van de snelste groeiende landen ter wereld en komen we over een jaar weer dan gaan we vast weer onze ogen uitkijken. De locals zijn supervriendelijk en hartelijk, je voelt je welkom in deze multiculturele stad waar iedereen elkaar lijkt te respecteren.

Maar om nu te zeggen dit is het echte leven, hier zie je puur natuur, nee dat natuurlijk niet. Maar voor een paar daagjes is deze overdreven luxe best leuk om te zien.

We vertrokken uit Dubai met een leuke belevenis in onze rugzak, op naar een totaal ander volgend avontuur in Sri Lanka.