We kochten in 2012 ons Spaanse huis en inmiddels zijn al onze goede vrienden geweest. Het duurde even voordat Lesley zijn vriend Djinder, die hij al kent sinds zijn 16e jaar, kon komen, hij heeft namelijk een hele drukke baan en daardoor is hij vaak van huis. Maar eindelijk konden we trots ons paradijsje ook aan hem en zijn vrouw Marianne laten zien.

Ze hebben zelf ook een huis in Spanje, al 20 jaar, maar hun huis ligt in Rojales nabij Allicante, dus dit keer gingen ze in hun vakantie vanuit hun huis naar ons toe, eigenlijk viel het wel met de afstand in ongeveer 4 uurtjes waren ze bij ons.

Ze waren aangenaam verrast en Djinder zei dat ons huis hem deed denken aan zijn jeugd in Suriname. De geur, de vrijheid, de geluiden, de natuur, alles zo puur. Een mooi compliment. Hij kwam gelijk in de relax modus.

We vonden het leuk een uitgebreide rondleiding te geven in huis, rondom ons huis en in de omgeving. We hadden ze de kamer gegeven met het mooiste uitzicht.

Natuurlijk kon een bezoekje die avond, aan ons favoriete restaurant Manolo niet ontbreken. We maakten alvast plannen wat we de volgende dag zouden gaan doen.