Wij vinden het altijd leuk om met onze gasten naar Iznajar te gaan. Het is een prachtig wit dorpje bovenop een berg en het ziet er zeer verzorgd uit en je kan er mooie kiekjes maken. Het blauwe potten straatje, het rondje langs de kerk, de begraafplaats, het uitzicht, dat is een vaste rondje en allemaal zo puur Spaans.

Het leuke is dat het dorpje nog steeds onontdekt is en er weinig toeristen lopen. Daarna gaan we dan vaak naar het strandje, daar zitten 2 strandtentjes en het is leuk om daar een drankje te doen, met het uitzicht op het meer. Jens vond het helemaal geweldig en nam een grote duik van de aanlegsteiger zo in het helder blauwe meer.

We besloten daarna naar hotel Carlos Astorga te gaan om te lunchen, daar zit ook een zwembad bij waar kinderen gebruik van mogen maken terwijl ouders lekker aan het lunchen zijn. Dus Jens nam ook daar weer een duik het water in, hij had de dag van zijn leven. Je krijgt daar altijd ontzettend grote porties te eten en met volle buikjes gingen we weer terug naar ons huis om verder te chillen en Jens weer te zwemmen natuurlijk.

Laat in de avond hebben we buiten bij ons aan de tafel gegeten, wat een gezelligheid zo met z’n allen. Wat heel bijzonder was, was dat er ineens om 12 uur een vosje verscheen, die hadden we nog nooit gezien bij ons huis.

Anton vond dat geweldig want zijn achternaam is de Vos. Een heel bijzonder moment.