Familie de Vos ging na 2 nachtjes weer weg, het was onwijs gezellig geweest en dit gaan we zeker over doen maar dan ietsjes langer graag.

We hadden 2 daagjes tussendoor met z’n twee en op zondag 23 juni gingen we om 10 uur de deur uit om Marcel en Gerda op te pikken uit Malaga. We lijken wel een B&B met al die gasten. Maar super leuk hoor, ons horeca bloed komt weer boven want we vinden het heerlijk om onze gasten het naar de zin te maken. Natuurlijk zijn we ook enorm trots om ons huis te laten zien. Het huis is groot genoeg en er kunnen genoeg mensen tegelijk in, we hebben wel slaapplek voor 13 man. Maar zoveel tegelijk wil ik alleen met familie, zoals in 2017 met kerst, hoe leuk was dat.

We besloten lekker binnen te gaan lunchen met Marcel en Gerda, maar niet bij ons maar in een restaurant met arco, want het was bloedje heet. Je merkt dat je tegen juli aan zit want de temperaturen gaan flink omhoog, het was al 35 graden. Mij te warm eigenlijk.

Casa Juani is een geweldig restaurant, op zondag afgeladen vol met locals, die hun mooiste kleren aan doen om daar lekker te lunchen met vrienden en familie. Helaas waren de mooiste tafels bij het raam al gereserveerd. Gelukkig was er nog net 1 tafeltje voor ons vrij.

Na de lunch even ons bekende rondje gelopen met de visite en ook zij vonden het een super dorpje. Een drankje bij het strandje hoorde er natuurlijk ook bij.

Daarna even bij ons zwembad boekje lezen en wat zwemmen en s’avonds rond 9 naar onze favoriete tapastent Manolo. Heerlijk kon ik ook weer mijn favoriete toetje bestellen.

Om 11 uur brachten we onze vrienden weer terug naar Malaga. Komende dagen even helemaal niks doen en zelf gaan genieten van huis en zwembad, tot de volgende visite komt.