Na een heerlijk ontbijt buiten in de tuin bij Casa Paco waar later ook nog een stel uit Canada aanschoof vertrokken we naar de provincie van Don Quijote, Castillië La Mancha.

We kwamen na bijna 3 uurtjes rijden aan in het kleine dorpje Ontur waar ongeveer 2000 mensen wonen. Het is een dorpje met geen tierelantijntjes, maar gewoon een puur Spaans dorp. De reden van ons bezoek aan dit dorp is dat we het familiehuis van Desiree gaan bewonderen. Het huis is al jarenlang in de familie, haar moeder heeft er gewoond als kind en haar oma en opa een leven lang.

Zo leuk om Desiree en Anton hier te ontmoeten, dit was een lange wens van ons allemaal om elkaars huizen te zien. Hun zoontje Jens was er ook bij en Anton zijn moeder Julia ook.

Aan de buitenkant kan je niet zien dat het zo groot en mooi is, maar het is werkelijk fantastisch. We waren echt onder de indruk, al die ruimtes en al die kamers. Ik kreeg gelijk inspiratie, je hebt nog ruimtes in dit huis die onbewerkt zijn en je kan dit huis dus nog veel mooier maken dan het al is, echt onwijs leuk. Zo leuk al die oude spulletjes van oma die er nog stonden, toen maakte ze nog kwaliteit meubeltjes.

Buiten was het ook al zo groot, ten eerste een heerlijk boven terras en beneden was een hele grote ruimte waar je een geweldige tuin van kan maken.

Er kan een geweldige B&B van gemaakt worden, wie weet iets voor de toekomst. Anton is namelijk een goede kok, ik ken hem al vanaf de horecavakschool en hij heeft ook diverse restaurants gehad en Desiree is een supervrouw vol humeur en hartelijkheid.

Met elkaar zaten we er even over te fantaseren onder het genot van een heerlijke maaltijd bij 1 van de lekkere restaurantjes die dit dorp rijk is.

Ontzettend gezellig zo met elkaar.