We arriveerden vroeg op Malaga aeropuerto.
De vakantie begint altijd bij Manolo zeggen mijn ouders, om deze familie traditie in stand te houden, besloten we daar te gaan lunchen nadat we eerst onze boodschappen gehaald hadden in Archidona bij de Mercadona.
We kozen een menu del Dia, 3 gangen en ook nog een drankje, doordeweeks verkrijgbaar voor maar €10. Gek genoeg hadden we in die 7 jaar dat nog nooit gedaan bij Manolo. We waren blij verrast met de keuzes die we hadden en besloten direct omdat vaker te gaan doen.
We hadden het tijdens ons eten nog over de bijzondere ontmoeting die we hadden op Schiphol. Ik hoorde namelijk ineens mijn naam en toen ik omkeek zag ik Marcel. Marcel en ik kennen elkaar al 35 jaar maar we zien elkaar niet zo vaak. Meestal maar 1 keer per 2 jaar. We wisten niet van elkaar dat we naar Andalusië gingen en het toeval hield niet op want we bleken ook nog eens op de zelfde rij te zitten in het vliegtuig. Marcel is erg reislustig en hij gaat regelmatig met Gerda op reis, haar kenden we van Marcel zijn verjaardagsfeestje van 3 jaar geleden toen hij 50 werd.
Onder het eten bij Manolo zei ik tegen Lesley dat ik het eigenlijk heel leuk zou vinden als we Marcel en Gerda een dagje bij ons zouden uitnodigen. Jaren geleden toen we toevallig ook tegelijk in Spanje waren hadden we al eens geprobeerd af te spreken maar dat lukte toen niet met de planning. Dit keer gingen Marcel en Gerda eerst een week naar Nerja en daarna nog 3 dagen naar Malaga, dus daar zag ik een mogelijkheid. Ik appte Marcel of ze het leuk zouden vinden als we ze een dagje vanuit Malaga zouden op halen want zij hadden immers geen auto, ze reageerden heel enthousiast. Leuk, leuk we hadden een afspraak gepland. We hebben allemaal leuke dagen in het vooruitzicht. Dit belooft weer een hele leuke vakantie te worden.