Het is al een geruime tijd geleden dat ik iets geschreven heb, dit komt omdat onze computer ineens kapot was gegaan, we konden niet meer inloggen, na eerst zelf wat gepield te hebben, toen naar mijn vader gebracht, ook hij kreeg hem niet aan de praat, zelfs nadat hij ook hulp gevraagd had. Uiteindelijk moesten we hem naar de winkel brengen, helaas op een 3 jaar oude computer zit geen garantie meer. Gelukkig na €200 verder deed hij het weer.

Er is inmiddels sinds mijn vorige blog van half juni weer veel gebeurd. Bloggen via mijn telefoon doe ik niet, vind ik niet handig. Dus ik ben blij dat ik nu weer verder kan gaan met mijn hobby.

Over ons uitzicht bij ons nieuwe Nederlandse huis heb ik goed nieuws, ik heb de buurvrouw gesproken en ze gaat definitief geen palen plaatsen. Ze bleek ontzettend aardig te reageren en zei dat ze misschien Hedra wilde plaatsen maar na nog even verder gepraat te hebben en ze merkte dat ik ziek was van haar besluit een erfafscheiding te nemen, besloot ze het sowieso een jaartje uit te stellen. Nou ik hoop maar dat van uitstel afstel komt. Dit uitzicht is uniek.

Uiteraard zijn we weer naar Spanje geweest rond Lesley zijn verjaardag zoals inmiddels elk jaar, lekker 2 weekjes genieten van ons andere huis. Ik zal in de aankomende blogs onze belevenissen van die weken vertellen.

Ik keek uit naar deze periode in Spanje omdat onze klusjesman druk had lopen hakken om de oude tegels, die schots en scheef lagen bij het zwembad, eruit te krijgen. Een behoorlijke investering maar een nieuw terras was echt nodig. Vanaf een foto zal er niet zoveel verschil te zien zijn omdat we de zelfde kleur tegels weer genomen hebben, maar als je er met je neus op staat is het verschil groot. Ook het schoonmaken van de tegels zal een stuk makkelijker gaan vanwege het profiel.

Zo blijf je maar investeren in je tweede huis. Regelmatig denk ik als ik hier thuis in Nederland alles moet regelen voor het Spaanse huis, pff wat een gedoe, zullen we het maar verkopen, maar eerlijk gezegd als we daar zijn is er geen haar op mijn hoofd die daar aan denkt want het is zo’n heerlijk en uniek plekje. Zolang onze familie en vrienden er nog zo van genieten houden we het gewoon in eigendom en blijven we gewoon investeren. Geld moet rollen, rente krijg je toch niet meer!