Onze dochter is een groot avonturierster, dat heeft ze wel een beetje van mij echter wat ze nu heeft gedaan heb ik nog nooit gedaan, 3 maanden alleen door Azië reizen en overal fantastische zonsondergangen spotten.

Ze is begonnen in Thailand, toen is ze naar Laos gegaan, daarna naar Vietnam en toen Cambodja, dat land had haar hart gestolen en ze bleef daar langer dan verwacht maar toen ze in Myanmar kwam voelde ze zich ook helemaal thuis, dat land was nog zo puur en de mensen waren zo ontzettend vriendelijk dat ze daar maar liefst een maand is gebleven. Na dat avontuur is ze naar Malaysia gevlogen om daar op een paradijselijk eiland te gaan duiken en daar heeft ze haar Padi gehaald.

Ze heeft haar 3 maandelijkse sabbatical verlengd met 2 weken en ze bedacht dat haar volgende bestemming Taiwan zou gaan worden. Niet van te voren geplant maar Nepal wat eerst op haar lijstje stond viel af omdat ze daar heen zou gaan met een collega, deze collega is echter tijdens zijn reis ernstig ziek geworden. Nepal gaat het nu niet worden dat komt later nog wel eens een keertje zei ze toen.

Toen ik hoorde dat ze naar Taiwan ging, dacht ik ineens hoe leuk zou dat zijn als we die laatste dagen van haar reis samen zouden beleven. Ik keek naar tickets en zag een rechtstreekse vlucht met KLM heen en terug dezelfde vlucht als haar. Lesley vond het prima, mijn werk vond het ok, Cheyenne was dol enthousiast dus ik dacht ik doe het gewoon en drukte op de knop. Bam ticket geboekt. Ik vind het super spannend, wat een avontuur. Nooit gedacht dat ik daar ooit naar toe zou gaan, eerlijk gezegd moest ik ook even opzoeken waar het nu precies lag. Jippie ik ga mijn dochter weer zien want wat heb ik haar gemist en we gaan samen super coole laatste 10 dagen van haar trip beleven, dat weet ik zeker!