We kunnen weer terug kijken op een vakantie met veel belevenissen, we hebben goede klussen gedaan, lekker weer gehad, veel gezelligheid ervaren en gesmuld van het lekkere eten. Gisteravond nog bij Pajaritos gegeten als afsluiting van een prachtige dag. Vandaag als echt slotstuk van de vakantie nog bij Manolo een aantal tapas gegeten voor slechts €1 per stuk. We hadden van te voren paella bedacht te gaan eten, lekker in de zon buiten op het gezellige terras, echter de regen kwam met bakken uit de lucht vallen en de paella wat een bereidingstijd heeft van 45 minuten daar hadden we geen tijd meer voor want het schoon achter laten van het huis koste ook meer tijd dan gedacht. Jammer van het weer zeker voor de hardloop groep die voor de tweede keer een weekje vakantie kwam vieren in onze casa. De voorspellingen voor de rest van de week zijn ook niet goed. Al laat ik het huis tot aan de puntjes verzorgd achter, het weer doet wat hij wil, zeker in april en daar kan ik helaas geen invloed op uitoefenen. Ik hoop dat ze toch kunnen genieten, net zoals wij dat gedaan hebben de afgelopen week.