Iedereen heeft wel doelen of wensen voor zichzelf gesteld wat hij/zij wil halen of beleven ooit een keer. Bij vele mensen blijft het bij zeggen maar bij sommige gaat het ook daadwerkelijk gebeuren.

Neem nu onze kinderen, onze zoon is erg gedisciplineerd als hij iets wil bereiken. Hij is dan in staat de juiste focus te leggen op zijn doelen. Hij tennist al op een hoog niveau maar hij merkt dat als hij veel sport hij zich lekkerder voelt. Hij is zich nu daarom ook gaan focussen op het hardlopen, hij loopt regelmatig wedstrijdjes van 10 km maar onlangs heeft hij de halve marathon van Egmond gelopen en in een geweldige tijd: 1.49.13 dat is bijna 20 minuten sneller dan hij hem vorig jaar heeft gelopen. Maar hij is ook 10 kilo lichter. Een geweldige prestatie, dat kan hij weer afvinken op zijn lijstje. Ooit wil hij een marathon gaan lopen en waar hij dat ook gaat doen wij zullen erbij zijn om hem aan te moedigen.

Onze dochter is nu ook een vinkje aan het zetten bij een item op haar bucket list. Ze heeft een sabbatical genomen voor 3 maanden en is in haar uppie aan het reizen door Azië.

.

Wat een groot avontuur. Haar 2 poezen kindjes logeren bij ons, die zal ze missen maar wat ze allemaal gaat beleven en nu al beleefd is natuurlijk fantastisch. Wij volgen haar op haar fotoblog van de app polar steps en zo genieten wij mee.

Wij zijn super trots op onze kinderen. Onze bucket list bestaat onder andere uit veel leuke dingen doen samen, in en buiten Nederland. We hebben saampjes immers best veel bereikt in ons leven en hebben niks te klagen. We zijn gezond, hebben fantastische kinderen en lieve familie en vrienden om ons heen, we hebben beide een goede baan, een mooi huis en we waren op 25 januari al 30 jaar getrouwd. Natuurlijk hebben we dat gevierd, we zijn met z’n tweetjes een weekendje naar Schotland geweest. Dat is ons vinkje op het moment en dat er nog vele leuke leuke reisjes mogen volgen, daar gaan we voor.