Inmiddels kan ik wel zeggen dat Ayo onze favoriete Paella bar is, het ligt in Nerja bij Burriana Playa. Een perfecte locatie om af te spreken, het is een klein strandje verscholen tussen de rotsen, heel idyllisch. Wellicht in de zomer bomvol maar de periodes dat ik daar geweest ben is het geweldig, je zet 1 stap op het strand en je voelt je op vakantie.

Op 8 januari afspreken bij Ayo zei ik tegen mijn neef toen hij bij ons was begin december. Mijn broer is dan ook in Spanje, dan hebben we een kleine familie reünie met elkaar.

Neef Bob en Jolanda hebben ook een huis in Spanje en zijn daar regelmatig te vinden. Hij had Ramon al jaren niet gezien en hij vond het leuk zijn kleine neefje weer te zien! Ha ha. Nou je kan alles zeggen van Mon maar klein is hij niet meer.

Ramon was ook helemaal weg van dit leuke plekje en vond de paella verrukkelijk en dat voor maar €7,50 en je mag zo vaak opscheppen als je wilt. (Bob ging 3x)

Na het eten zijn we het stadje nog even ingelopen en hebben op de rand gestaan van Europa, bij Balcon de Europa. Daarna nog bij een andere geweldige bar wat gedronken. Lekker muziekje erbij en wat zaten we te genieten daar zeg.

Deze top dag werd afgesloten bij restaurant Pajaritos in een dorpje vlakbij ons huis.