Van te voren dachten we dat we wel wat zouden gaan klussen, maar eenmaal aangekomen hadden we daar totaal geen zin meer in. Dat geeft ook helemaal niet het moet namelijk geen moeten zijn. Het komt in het voorjaar wel weer dachten we. We zijn er immers maar 6 dagen en dit was ook maar de tweede keer van dit jaar en dan moet je ook gewoon onbezorgd kunnen genieten.

Ik vind oktober een zalige maand om te gaan, de natuur is nog mooi en het is niet te warm en niet te koud. Helaas vind ik 6 dagen wel veel te kort om hier te zijn, maar we zullen het er mee moeten doen.

Het was nog te warm om het zwembad af te dekken dat doet mijn vader wel in december hij heeft daar namelijk weken de tijd voor, mijn ouders blijven tot half januari.

Nu zijn Jairo en Daisy nog lekker een weekje. Zo is ons familie huis weer lekker bezet. Ik ga pas in januari weer, samen met mijn broer, hij vliegt dan rechtstreeks uit Denemarken dan gaan we daar mijn vaders verjaardag vieren. Oude gezinnetje lekker bij elkaar.