Voor het weer hoef je niet in Spanje te zijn deze zomer. Ik ben zo blij met mijn nieuwe tuin, ik kan er nu optimaal van profiteren en ik niet alleen. Het wonen in mijn nieuwe woonplaats voelt echt als vakantie het is maar 5 km van de zee af en het mooiste van al we wonen op een steenworp afstand van onze kinderen. We zien elkaar regelmatig, dat vind ik als moeder natuurlijk super gezellig. We zijn ook regelmatig op het strand te vinden. Heerlijk s’avonds voor een lekker drankje met uitzicht op de ondergaande zon.

Met met nieuwe fiets heb ik al diverse leuke uitstapjes gemaakt, toen onze vrienden uit Friesland hier waren begonnen we in onze tuin met een hightea daarna een stukje fietsen door de weilanden en we hebben ook nog een rondleiding en proeverij gekregen bij een lokale bierbrouwerij met afsluitend nog een lekkere bbq in onze tuin. 

In Amsterdam is er deze zomer ook weer het nodige te beleven, de gay pride was weer oer gezellig. Lekker met een kussentje langs de kade zitten, eigen wijn en eten mee. Maar ook for old times sake een concertje van Clouseau in het Amsterdamse bos was super, lekker meezingen met Domino, Daar gaat ze, Louise etc etc en wat een energie heeft die Koen nog. We hebben onwijs genoten. Onze buren die aan huizenruil doen hebben Zwitsers in hun huis en die vinden het geweldig hier. Je hebt hier alles zeiden ze blij, je bent in 20 min in Amsterdam, dichtbij zee, dichtbij de bossen, alles kan je doen op de fiets, zij genieten maar wij zeker weten ook.

Morgen ga ik met mijn gezinnetje een dagje naar Artis, kaartjes gewonnen met de postcode loterij. Ik kijk er nu al naar uit. Het is een zomer om niet te vergeten.

Ondertussen wordt ons huis steeds mooier, we zijn van rood naar donkergrijs gegaan en nu nog wachten op de buitenstucador, dan wordt het echt een paleisje.