Wat gaan die bijna 3 weken toch snel voorbij. Time flies when you’re having fun. We hebben het gezellig gehad met onze familie maar ook lekker een paar daagjes saampjes was heerlijk. De tuin ziet er weer als een zonnetje uit, maar voor hoelang?? Helaas groeit onkruid sneller dan het geld op mijn bankrekening. Zeker met een huis in Spanje waar je maar in blijft investeren om het steeds mooier te maken. Alles staat weer goed in de verf en de nieuwe tuinkussens en parasolletjes zijn weer gekocht. Er staan maar liefst 2 koelkasten in huis waarin je voldoende proviand kan opslaan zodat je gezellig met je familie op ons terras een heerlijke maaltijd kan eten.

Wanneer wij weer gaan is nog niet bekend, mijn ouders hebben wel hun ticket voor 6 weken alweer geboekt, doen ze goed, lekker genieten in Spanje, ik geef ze geen ongelijk. Nu weer naar ons nieuwe huis in Nederland waar we eigenlijk nog maar 3 weken gewoond hadden voordat we op vakantie gingen. Dus daar moeten we ook weer even aarden en daar moeten ook nog de nodige klusjes gedaan worden.