Toen ik half april thuis kwam van een geweldige reis naar Jordanië had ik natuurlijk gehoopt om snel ons nieuwe huis in te kunnen, maar nee hoor dat heeft nog ruim een maand op zich moeten laten wachten. Lesley maar ook Elvira hebben nog hard gewerkt maar zonder onze klusjeman Jaap en consorten kwamen ze ook niet veel verder, sommige dingen kun je gewoon niet zelf. Het probleem op het moment is dat de klusjesmannen werk zat hebben en meerdere opdrachten tegelijk aannemen en ze komen dan af en toe eens een uurtje bij jou langs, dat schiet niet op natuurlijk. Maar eind mei gingen we er dan eindelijk wonen. Niet dat het toen allemaal klaar was, maar wel zodanig dat het bewoonbaar was.

Wel even wennen hoor na 5 maanden bij onze dochter gewoond te hebben nu eindelijk samen met onze 4 katjes in ons eigen nieuwe huis. Het huis is wel een stukje kleiner dan ons vorige huis dus waar we alle spullen uit de dozen laten wordt nog een uitdaging. Dat het zolang geduurd heeft voordat we er gingen wonen komt natuurlijk ook omdat het een oud huis is, gebouwd in 1928 en wanneer je in een oud huis komt moet er gewoon van alles vervangen worden maar ook gemoderniseerd maar dat is wel redelijk goed gelukt vind ik #trots. Het is echt prachtig geworden, helemaal naar onze smaak. Ik ben ook super blij met de tuin, altijd een lekker zonnetje en vrij uitzicht. De buitenkant wordt in augustus aangepakt, dan wordt er gestukt en geverfd, het rood wordt grijs en daarna zal er een house warming komen.