Wanneer je een eigen huis in het buitenland hebt wil je er natuurlijk ook vaak naar toe, maar door alle verhuistoestanden zijn we er het laatste half jaar helemaal niet geweest. Op de valreep konden we nog net in Nederland het feestje van Anton en Desiree 50 jaar meemaken. Een heerlijk verzorgde boottrip in een sloep door de grachten van Haarlem. Daarna konden we direct op 17 juni door naar ons buitenlandse stulpje.

Toen we aankwamen in Malaga zijn we direct doorgereden naar het strand van El Palo waar we een vers visje gingen eten aan het strand om zo het vakantie gevoel optimaal te beleven.  Chey trakteerde. Om 3 uur reden naar Hacienda la Suerte.

Gelukkig hadden mijn ouders in de maand april wel de nodige klusjes gedaan. Veel geverfd en veel onkruid weg gehaald, maar het is een slecht voorjaar geweest in Spanje met heel veel regen, dus toen wij aankwamen schrokken we ons rot, ik had nog nooit zoveel onkruid gezien in onze mooie tuin, zelfs op het grind waar worteldoek onder ligt zat veel onkruid. Maar deze schrik moest ik maar even proberen te parkeren.

Mijn broer met zijn gezinnetje zaten al een aantal dagen te genieten in ons huis. Zij hebben zelf een goed lopende B&B, appartementen, kampeer en camperplekken in het prachtige Denemarken, neem gerust maar eens een kijkje op hun site:
http://www.stilbjerg-bedandbreakfast.com/.

De kids hadden vanwege het drukke leven van pa en ma een aantal dagen extra vrij gekregen van school om qualitytime met de familie te hebben in Spanje. Super leuk om ook nog een paar daagjes samen te zijn met hun. Onze dochter was ook met ons mee en de kids groot en klein vermaakte zich prima in het zwembad, het zonnetje was gelukkig weer volop aanwezig in Spanje. We hebben heerlijk bijgekletst en natuurlijk de nodige restaurantjes bezocht en na een paar dagen gingen zij weer naar huis en bleven wij met z’n drie achter. Nog een paar heerlijke weekjes voor de boeg.