Helaas de tweede streefdatum om in ons nieuwe huis te gaan wonen hebben we weer niet gehaald.  Ik heb het nu los gelaten want ik heb nog geen idee wanneer we er wel kunnen wonen. Alles loopt uit en ik werd net voor mijn vakantie ook nog eens behoorlijk ziek. Even een signaaltje gehad van hé dame rustig aan doen.

We hadden een datum staan dat we onze box leeg moesten halen dus daar konden we niet onderuit. We kregen een busje mee van 15 kub en met twee keer in en uitladen was dat klusje ook weer geklaard. Helaas waren we nog niet gewent aan onze nieuwe parkeerplek bij ons nieuwe huis en pakte een stukje hek mee. Kassa 300 euries eigen risico. Jammer maar helaas.

Alle verhuisdozen staan nu in de garage en alle meubels beneden omdat boven nog niet klaar is, wat een bende zeg en wat heeft een mens veel spullen, het staat propvol. Ondanks dat we al veel geruimd hadden toen we gingen inpakken, zullen we nogmaals de bezem door onze spullen moeten halen, je merkt nu wel heel erg dat we een stuk kleiner zijn gaan wonen. 

Onze, op het laatst gevonden, stucador is na zijn gewone baan bij ons boven aan het werk, helaas kan hij elke keer maar een paar uurtjes en daardoor duurt het allemaal zo lang. De timmerman kan niet verder als de stucador niet klaar is en de vloer beneden is dan wel gelegd maar boven ook pas als de stucador klaar is. Het nodige verfwerk ligt er ook nog voor ons klaar. De tuin wordt ook gelijk aangepakt, dus langzaam wordt alles wel steeds mooier. Maar het gaat mij niet hard genoeg. Wat een klus, we lopen behoorlijk op ons tandvlees.

Ik ben er gelukkig nog wel een weekje tussenuit geweest, daarover later meer. Maar Lesley, de bikkel, heeft in die week na een drukke werkdag samen met zijn zus flink zitten verven, er is al 1 slaapkamer klaar en hij is begonnen met het verven van de trap.

Maar niet alleen in Nederland werd hard gewerkt ook in Spanje zijn heel wat litertjes verf erdoorheen gegaan, alle muurtjes zijn weer stralend wit, dit om alles klaar te maken voor het zomer seizoen. Het is een mooie periode qua natuur in Spanje, veel bloemen staan in bloei. Voor mijn ouders zit het er na een maand weer op, nu een paar weekjes thuis en dan gaan ze weer voor een langere periode naar Denemarken.