Mijn jaar begon zo mooi. Maar nu zit ik in een verdrietige periode. Mijn lieve oma is overleden. Ik besef dat het heel bijzonder is dat ik haar bijna 52 jaar in mijn leven gehad heb. Ook wist ik natuurlijk heel goed dat er ooit een dag zal komen dat ze er niet meer zou zijn, want 98 jaar is best heel oud. Maar ik had echt gedacht dat ze 100 jaar zou worden, ook omdat ze het zelf zo graag wilde.

Maar de laatste weken in het ziekenhuis zag ik haar achteruit gaan en helaas hebben we afscheid van haar moeten nemen. Juist omdat ik haar zolang in mijn leven gehad heb en onze band heel speciaal was, mis ik haar enorm.

Maar oma heeft een mooi leven gehad met veel lieve vrienden en familie om haar heen en ze is een groot voorbeeld voor ons allemaal met haar positiviteit en haar sterke persoonlijkheid

Mijn oma zit voor altijd in mijn hart en ik ben haar dankbaar voor al die mooie momenten die we samen hebben beleefd.

Deze foto’s zijn genomen toen ze 98 jaar werd vorig jaar augustus.