Gezellig nu echt met z’n alle kerst ontbijten. Proberen naast het kerstbrood en de panatone niet teveel te eten want vanavond staat er een 5 gangen diner op het menu. Terwijl de rest even de deur uit ging om in de omgeving nog wat te ondernemen doken Lesley en ik de keuken in. Gelukkig kunnen we bij de supermarkt nog even de vergeten spulletjes halen want in Spanje vieren ze geen tweede kerstdag. Als we het vertellen dat wij dat wel doen, kijken ze ons altijd raar aan. Grappig hoor voor ons zo normaal. Als appetizer hadden we een amuse bereid, een zelf gemaakte paté. Daarna hadden we gerookte zalm en toen een avocado/kip salade en vervolgd door een paddenstoelen soepje en als hoofdgerecht een runderrollade met asperges en gekarameliseerde lof, aardappel puree en voor de liefhebber ook nog wat frietjes. Het het toetje werd verzorgt door onze dochter, een chocolate melting cake. Mmh!

Het eten werd goed ontvangen maar wat de avond gemaakt heeft is dat we livemuziek hadden, als verrassing hadden we een Spaanse gitarist en zangeres laten komen, gefinancierd door mijn ouders en wat was dat een kers op de taart zeg. Ik kan eerlijk zeggen dat ik zelden zo’n leuke kerst gehad heb. Iedereen was aan het meezingen en klappen of bij rustige nummers aandachtig aan het luisteren terwijl wij de lekkere gerechtjes voor hun neus zetten. Echt een top avond met familie en vrienden en dat zomaar in ons Spaanse keukentje! Feliz Navidad, i wish you a merry Christmas werd natuurlijk luidkeels meegezongen.