Na ons komen er nog gasten in oktober, ik hoop dat ze net zo’n mazzel hebben als wij qua temperatuur.

Terug hebben wij een avondvlucht en mijn schoonzusje een middagvlucht. Terwijl Lesley zijn zus naar het vliegveld bracht ging ik de binnen en buitenboel nog even extra soppen.

Het huis moet toch weer netjes zijn. We hebben zelfs een mooi nieuw kleed gekocht. Hebben wij zelf in de winter als we komen ook warme voetjes.

Lesley was net weer terug toen we gebeld werden door zijn zus, haar vlucht was door Ryan-Air gecanceld, ze stond al voor de gate! Iets met piloten die er niet waren. Er was niemand aanwezig om de gestrande passagiers in goede banen te leiden. Echt heel slecht. Al het andere personeel op de luchthaven deed ook alsof hun neus bloedde, niet hun verwantwoordelijkheid, zoek het maar uit waar je moet zijn.

Wij hebben echter wel pijlsnel gehandeld toen we het hoorden en voor haar de zelfde avond vlucht geboekt als wij, alleen 7x zo duur. Gelukkig waren we net op tijd want een minuut later en onze vlucht was ook vol. Ik was nog niet klaar met de schoonmaak maar zodra dat klusje ook geklaard was reden we naar de luchthaven.

Transavia vloog gelukkig prima op tijd. Mijn schoonzus gaat een dikke klacht indienen, want uren wachten op de luchthaven zonder iets te eten en drinken aangeboden te krijgen was niet echt leuk en gelukkig hadden wij de vlucht geregeld voor haar want van Ryan-Air was nog steeds niemand te bekennen.