Voor ons was deze dag ook de laatste volle dag van onze 10 daagse oktober break. Zo jammer dat het altijd zo snel om gaat. Ik zou hier wel maanden kunnen blijven.

Toch lijkt het me ook niet ideaal om hier permanent te wonen, denk dat ik toch wat meer reuring nodig heb en trouwens er moet ook geld verdiend worden om dit allemaal te bekostigen. Nu op deze lazy sunday nog maar even genieten van ons prachtige huis en de omgeving.Vanwege de droogte hoorden we dat de mensen in de dorpjes naast ons geen onbeperkte toegang tot water uit de kraan meer hadden. De voorraad water flessen uit de supermarkt ging dan ook super snel.

We wilden wel even gaan kijken hoe het meer er bij Iznajar bij lag, dat was echt schrikken, in al die jaren dat we hier komen hebben wij het nog nooit zo laag gezien.

Toch was het heel bijzonder om te zien, laten er maar snel een paar buitjes vallen zodat het weer aangevuld wordt. (Wel pas als wij weg zijn haha) We gingen even een drankje doen bij het strandtentje en genoten van het vakantiegevoel wat je hier extra hebt door de geur van de dennebomen.

We zaten te praten over ons dilemma, waar gaan we eten vanavond, het stationnetje, Pajaritos of de Italiaan in Loja.

En het werd—— Het stationnetje, Meson Estacion de Salinas. Er stond wat wind die avond daardoor gingen we binnen zitten. We werden verwend door de boss himself de goedlachse vader Manolo. Alles smaakte weer top.