Het helpt altijd extra goed om je te relaxen als het weer ook goed is. Nou over dat weer echt niks te klagen 15 oktober en 28 graden ongelofelijk.

We begonnen met een lekker ontbijtje, daarna even lekker wat lezen bij het zwembad en daarna moesten we toch echt even naar de Chinees, de winkel van sinkel van Spanje. Ze hebben er super veel en ik kom tot ergenis van Lesley altijd met iets naar buiten.

Daarna even naar het gezellige pleintje van Archidona, waar we ons terug wanen in de Romeinse tijd. Zo oud is het niet hoor maar het ziet er zo mooi uit dat je het gevoel hebt jaren terug te zijn in de tijd.

De tapas bij Uno de Ocho worden prachtig opgedient, waardoor je nog meer zit te genieten.

Daarna terug naar huis om nog even te genieten van het prachtige licht wat op de bergen schijnt. Ook al ben je hier maar 1 dag je voelt de rust in je lijf terug komen zei mijn schoonzusje. Goed te horen.

Natuurlijk stond er die avond een Manolootje in onze planning.