We hadden gehoord dat gasten van onze vrienden een zeer goede Italiaan ontdekt hadden in Loja: Restaurant Atracon, nu dat wilden wij ook wel eens proberen. Het was even zoeken maar het was absoluut de moeite waard. Je kunt buiten zitten op het grote terras maar binnen en dat is vrij ongewoon voor Spaanse restaurants, zag het er super gezellig uit en je hebt uitzicht over de vallei, super leuk met al die lampjes.Toen we kaart kregen hadden we keuze stress. Er stonden tientallen verschillende soorten pizza’s op. Te krijgen in 4 varianten, klein, medium, groot en extra groot.  Verder stonden er nog tientallen pasta gerechten en ook nog gewoon vlees en vis stonden er op het menu. Zullen we de medium pizza nemen en dan beginnen met een voorgerecht zeiden we eerst tegen elkaar. Maar we dachten toen laten we eerst maar eens kijken wat we krijgen, we kunnen altijd nog iets extra’s bestellen. Toen de pizza kwam werden we aangenaam verrast, wat een super belegde pizza was dat zeg en dat voor maar 8 euro. Ongelofelijk, hij was verrukkelijk. Ik kreeg hem niet eens op en toen werd er ook nog gevraagd of ik hem mee naar huis wilde nemen, een super service. Dit restaurant houden we erin! Toppertje erbij.