Toen we aankwamen was het zwembad een beetje troebel, ondanks dat onze zwembadman nog een dag ervoor er wat extra chloor in gedaan had. Het is ook zo warm voor de tijd van het jaar. We reden naar onze vaste zwembad winkel Cirino/Qualitypools in Antequera om daar weer een aantal chemische goedjes te halen. Hola famila werden we begroet. Ze herkennen ons al en dat geeft een vertrouwd gevoel. Een doos chloor choque en clarifidor en na een dag of 2 is je zwembad weer helemaal goed werd ons verteld. Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken is de magische inzet van Lesley mijn eigen pool boy.

Mijn taak is het om rondom het zwembad alles netjes te maken. Goed dweilen alleen zijn deze tegels echt een drama. Ook al heb je net geboend en gesopt echt mooi opdrogen doet het niet, het blijft een beetje vlekkerig. Wie weet gaan we daar in de toekomst nog eens andere tegels voor neerleggen. De sahara regen doet ook geen goed, een super klein buitje en alles rondom het zwembad incl de stoelen zijn oranje. De BBQ die zeer vaak gebruikt is afgelopen zomer kon ook weer een verfbeurt gebruiken.Altijd wat te doen in en nabij huize Suerte.