Nadat we aangekomen waren op 6 oktober 2017 zijn we die avond natuurlijk bij Manolo gaan eten. Onze favoriete hangout. Met kerst 2017 zijn we met z’n zevenen hier in Spanje en ik heb gelijk een tafeltje gereserveerd bij hem. Ben heel benieuwd hoe Spanjaarden in een restaurant kerst vieren. Miquel de eigenaar van Manolo vertelde dat hij een speciaal kerst menu voor ons zou gaan maken. Haha grappig met bloedhete najaarstemperaturen zitten we al plannen voor de kerst te maken. Snel maar weer wat tapas bestellen, even bij het heden houden.

Overdag had ik een inventarisatielijstje gemaakt van spullen die we moeten vernieuwen verder zijn we de boel weer een beetje gaan neerzetten zoals wij het zelf altijd hebben, alles staat toch altijd net even anders als er gasten geweest zijn. Nadat we dat gedaan hadden voelden we ons weer helemaal op ons plek. Wat een fijn huis toch.