September en oktober zijn geweldige maanden om op vakantie te gaan naar Spanje. De temperatuur ligt nog ruim boven de 25 graden. In Nederland zie je de herfst al doorkomen en mede daardoor denk ik dat de eerste boekingen voor volgend jaar al binnen komen. Het lijkt wel of mensen steeds eerder hun plekje in ons vakantiehuis willen veilig stellen. De kindervakantie periodes gaan gewoon heel snel. Ik raad het vakantiegangers dan ook aan niet te lang te wachten om teleurstellingen te voorkomen.

Zelfs gaan we altijd ieder kwartaal zeker en vaak nog wel 1 of 2 keer extra tussendoor. Ja dat is een groot voordeel van een eigen huis hebben. Maar we zullen ook moeten inventarisseren wat er vervangen moet worden en we moeten ook de tuin weer doen en de nodige verf werkzaamheden uitvoeren. Dit jaar is er meer kapot gegaan dan andere jaren hebben we vernomen van onze sleutel beheerder. Binnenkort zullen we dat zelf gaan bekijken. Maar eerst gaan we nog een verrassings weekend doen voor onze dochter.