Mijn wens om een huis in het buitenland te hebben is nu alweer ruim 5 jaar geleden uitgekomen. Met het kopen van Hacienda La Suerte, huis van het geluk, is onze droom uitgekomen. Het hele proces is niet altijd makkkelijk geweest en nog steeds lopen we tegen verschillende dingen aan.

Ik was gepassioneerd bezig met het huis, eerst het koopproces afronden en toen we het op onze naam hadden staan was ik bezig met het ontwerpen en het inrichten van het huis. Mensen werden soms gek van mij, ik kon het alleen maar over het huis hebben, zo vol was ik ervan. Er moest behoorlijk veel geklust worden, geen hele grote verbouwingen maar zeker die kleine dingen kosten ook veel tijd en moeite, ik ben blij dat we veel hulp gehad hebben.

Ik heb inmiddels wel geleerd dat ik dingen meer moet loslaten, het slokte me teveel op. Gelukkig heb ik de mogelijkheid gehad om te switchen binnen het bedrijf van baan om zo de juiste balans te houden tussen werk en privé. Het gekke is dat ik het niet rustiger heb gekregen op mijn werk, ik ben zelfs meer uren gaan werken. Dit komt omdat ik veel meer plezier in mijn werk heb gekregen door deze verandering.

Het blijkt maar weer dat het heel belangrijk is om niet te lang te blijven hangen in iets wat je energie kost ipv dat het energie geeft.

Mijn leven is in ieder geval een stukje blijer geworden door de energie die ik krijg van mijn werk op de bank bij de afdeling informatiebeveiliging en van het hebben van een prachtig huis in Zuid Spanje.