Tags

,

Je bent altijd bezig om iets te verbeteren aan je huis en tuin, dit om het allemaal nog perfecter te maken. Omdat het binnen er allemaal goed uitziet houd ik me nu bezig met de tuin. Niet alle planten doen het goed in dit rotsachtige gebied, vele plantjes zijn er al gesneuveld vanwege de grond en de droogte. De oleanders doen het supergoed, dus in het najaar gaan we er daarvan nog meer bij kopen. Het is soms ook moeilijk door al die stenen om een gat in de grond te krijgen dus op sommige stukjes is het beter om gewoon grind te storten en daar gewoon wat potten op te zetten ofzo.Onze enige palmboom staat op zo’n stukje waar je niks in de grond kan krijgen, het was er ook heel onregelmatig, gek genoeg groeit onkruid altijd wel als de beste. Daarom hebben we hier maar worteldoek op laten leggen en een heleboel grind laten storten. Toen de vrachtwagen kwam met grind dachten we eerst, is dit wel genoeg, maar het bleek juist teveel te zijn en daardoor konden we nog een stukje extra met grind bekleden. Helaas voor onze tuinman was het net de warmste dag van het jaar, maar dat leek hem, ongelofelijk genoeg, niet te deren. In 1.5 dag had hij het klusje geklaard.