Tags

,

Het waren drukke maar gezellige dagen. Maar nu is het ook wel heel fijn dat we even 10 dagen met z’n twee zijn. Ik was 6 juli direct druk met de schoonmaak van de kamers en badkamers want ik wilde zo snel mogelijk alles weer lekker clean hebben.

We konden nog een tafeltje gebruiken bij een nieuw zitje, ik heb een pallet geregeld en Lesley heeft daarvan een leuk tafeltje gemaakt.

Voor de rest van de dag hadden we gechilled. Wel werden spontaan verrast door een krachtige bui, dat is prima voor de tuin natuurlijk.

Onder de zonneschermen konden we toch nog buiten zitten want de temperatuur was goed. Toen de regen op was gehouden waren alle witte tuinstoelen een beetje oranje.

Dit zegt het KNMI erover: Regenwater kan allerlei stoffen bevatten, soms zelfs zand uit de woestijn. Bij stof- en zandstormen in het woestijngebied kan stof kilometers hoog in de atmosfeer komen. Vooral na een buitje vinden we (vaak roodbruin gekleurd) saharastof terug.

Maar goed dat ik de kussens allemaal naar binnen gehaald had.  Die avond heerlijk gegeten Lesley had namelijk een heerlijk visje gekocht bij de vers afdeling van de Mercadona en zo zaten we na 11 dagen mensen over de vloer lekker rustig met z’n tweetjes te eten.