Tags

,

Deze dag had ik van alles klaar gezet in de studio voor het schoonmaak team wat alles voor de gasten weer tip top moet maken.

Ik had gecheckt of we genoeg beddengoed hebben. Voor alle bedden hebben we minimaal 2 sets nodig want gaat de ene gast weg dan moet vaak al diezelfde dag alles weer schoon zijn voor de volgende gasten. Het is dus belangrijk dat er een schone set klaar ligt. Ik had de extra sets in grote opbergdozen in de studio klaargezet voor het schoonmaak team. Tevens had ik in het huis zelf wat reserve linnengoed neergelegd.

Toen ik alles aan het nakijken was, op gaatjes en bleekvlekjes etc zag ik dat ik weer wat handdoeken en badhanddoeken erbij moest kopen.

Dus wij naar de winkel en toen we weer thuis kwamen alles lekker gewassen. Tevens had ik nog wat glaswerk erbij gekocht en ook wat borden. Omdat het een 12 persoonshuis is moet er voldoende in huis zijn voor alle gasten.

Helaas blijkt regelmatig achteraf dat er wat stuk is gegaan tijdens de verhuur of zelfs dat het helemaal weg is. Sommige gasten vervangen zelf wat ze kapot gemaakt hebben en sommige stoppen geld in het potje wat er staat, maar jammer genoeg geeft niet iedereen het altijd door als er wat stuk is en komen wij er zelf pas veel later achter. We misten vorig jaar zelfs een parasol kwamen we na het seizoen achter. Waarschijnlijk weggegooid toen ie kapot ging of misschien wel mee naar het strand genomen en daar gelaten. Geen idee. Ook tuinstoelkussens worden regelmatig stuk achtergelaten, we maken van alles mee!

Bij de supermarkt had ik wat waterflesjes gekocht om op de kamers neer te leggen voor onze gasten. Tevens de badkamers voorzien van genoeg schampoo, haarverzachter en wasgel want dat zit ook allemaal bij de service inbegrepen.

Wij willen dat het de gasten aan niks ontbreekt, onze horeca achtergrond komt ons goed van pas want servicegerichtheid zit er gewoon in en zo hoort het ook als je gasten ontvangt.