Tags

, , , , ,

We waren allemaal een beetje brak maar s ‘avonds een vrouw, s’ochtends een vrouw. Bij het ontbijt werd nog veel nagepraat over de volle dag van gisteren, vol van indrukken en vol met ideeën. Ze waren eruit, bij Hacienda la Suerte willen ze echt terug komen en daar voor een groep van 10 personen een heerlijke geniet week organiseren. Samen met nog een andere dame gaan Kelly en Desiree hun plannen straks in Nederland verder uitwerken.

De laatste foto’s en filmpjes werden gemaakt en ze namen alles nog even goed in hun op. Daarna reden we naar een dorpje verderop waar ik ze nog een prachtig stukje natuur wilde laten zien.

Als klap op de vuurpijl gingen we nog even voor een bliksem bezoek naar een olijvenboer waar ze uitleg kregen over het proces van het maken van olijfolie. Afsluitend een olijfproeverij en daarna nog een heerlijke lunch bereid met streekproducten.

Tja en toen zat hun werkbezoek er al weer op. Met tranen in de ogen namen we afscheid. Het was kort maar krachtig maar onwijs gezellig.

Succes ladies met de voorbereidingen van jullie yoga, mindful bewegen, Spaanse les, 5 daagse vakantie half april 2018 bij Hacienda la Suerte.Zijn er mensen die nu al denken daar wil ik bij zijn, mail mij maar, dan geef ik jullie gegevens door aan deze twee super meiden en zij zullen je van verdere info voorzien.

info@haciendalasuerte.com