Tags

, , , ,

Elvira vloog aan het eind van de middag en daarom konden we nog even Malaga in. Parkeren in onze vaste parkeergarage bij de haven verliep even wat moeizaam omdat ze nog steeds bezig zijn aan de weg en via smalle straatjes kwamen we gelukkig toch nog op ons plekje terecht. In de winter had Elvira met ons op de fiets Malaga verkent, dit keer gingen we lopen. Ook prima te doen, het loopt heerlijk in de schone binnenstad tussen al die smalle straatjes, natuurlijk even langs het Picasso plein (Plaza de la Merced) om daarna voor een lunch plaats te nemen bij bar Los Gatos, midden in het centrum. Toen ik de ober vroeg of hij Patatas Bravas had werd hij bijna boos, want dat was iets voor toeristen zei hij en zij verkochten alleen echt Spaans eten. Oei, foutje, ik zal het onthouden.

Na nog even door de gezellige winkelstraat gelopen te hebben en eindelijk een zwaluwtje gescoord te hebben voor mijn moeder brachten we Elvira naar de luchthaven.

Haar week was omgevlogen, gelukkig hebben wij er nog 2.

Bij de Bauhaus (bouwmarkt), die 5 minuten van de luchthaven afligt hebben we nog  2 lig tuinstoelen erbij gekocht en nog wat kleine dingetjes die we nodig hadden. Het was nog een hele kunst om die stoelen in onze kleine huurauto te proppen. Nu misten we onze eigen Chrysler wel hoor, maarja het was toch niet echt handig voor ons om een eigen Spaanse auto te hebben en voor die 5x per jaar dat we hier zijn is het goedkoper er 1 te huren. Toen we thuis kwamen moest ik snel de slaapkamer en de badkamer schoonmaken want laat in de avond verwachten we alweer de volgende gasten.