Tags

,

We besloten nog wat leuks te gaan doen, de tijd vliegt immers en Elvira gaat morgen alweer naar huis. We gingen naar het mooie witte dorpje Iznajar (slechts 10 minuten van ons huis). De temperatuur was inmiddels flink opgelopen, moesten we afgelopen dagen af en toe nog een vestje aan door de wind, nu was weer zalig en het azuur blauwe meer nodigde ons uit om een lekkere duik te nemen. Je kan een strandstoel huren maar we wilden ouderwets het zand voelen, dus we ploften onze handdoek vlakbij het begin van het meer neer. Wat een heerlijk puur plekje, geen toeristen, op een verwaalde Engelsman na, en geen grote drukte.

Spanjaarden rijden met hun auto ver het strand op, zetten een partytent neer en pakken hun koelbox en allerlei andere spullen uit hun auto. Het hele gezin is compleet en er wordt gezellig gekwebbeld, drankjes gedronken gegeten en muziek gedraaid, de exotische klanken van Aventura maken de sfeer compleet. Het water was zalig en het uitzicht prachtig. Is dit fijn of is dit fijn!

Pal aan het strand zitten twee strandtentjes en bij beide hebben we wat gedronken. Je hebt net even een ander uitzicht op het strandje.

We sloten deze heerlijke dag af met een grote pan paella en zagen zo de zon achter de olijfbomen zakken.