Bij een vakantie in Spanje moet je beslist een bezoek brengen aan de Chinees, dat is geen eetgelegenheid in Spanje maar een winkel van sinkel. Eigenlijk een onooglijke winkel maar ze verkopen hier werkelijk van alles hier, van kleding tot een schroefje, tuinstoelen, borden en bestek, potten en pannen en schoonmaakspullen, de Spaanse Action zeg maar.  Onze Chinees, Bazar An Fu, zit vlakbij de Mercadona supermarkt dus een quick bezoekje is zo gemaakt. Is je zonnebril kapot koop je daar gewoon een nieuwe Ray Berry! Elvira en ik konden ons er wel vermaken.

Na een uurtje ofzo brachten we een bezoekje aan het centrale plein van Archidona, dat plekje is niet makkelijk te vinden, bij bar Central en Bar Picasso steek je de weg over daarna loop je naar beneden en verscholen tussen de huizen ligt een prachtig rond plein, op dat plein zitten een paar goede restaurantjes die alleen open zijn op do, vrij, za en zondag.

Bij de vvv hebben we wat folders gehaald van activiteiten in de omgeving deze kunnen we in ons huis neer leggen. De dame achter de balie vertelde dat het binnenkort feest is op het plein, nou dat knoop ik in mij oren.

Toen we op de terugweg bij bar Picasso nog een drankje gingen doen werd mijn aandacht getrokken door een winkel waar steeds mensen in en uit liepen en warempel gewoon verscholen tussen de restaurantjes zat nog een hele grote andere Chinees. Natuurlijk gingen we die ook even met een bezoekje verblijden. Ik heb direct wat badhanddoeken voor een koopje gescoord, grappig als dank voor mijn aankoop kreeg ik een nep parelketting.

Toen we weer thuis kwamen had Lesley het zwembad weer helemaal top gemaakt en namen we direct een duik. De hele middag hebben we lekker in het schone zwembad gezwommen.

Die avond deden we weer even een Manolootje buiten op het terras, wederom was de wind weer aanwezig en gingen we op het laatst binnen zitten, maar net zo gezellig. Toen we thuis kwamen zat er een lief klein uiltje bij de poort op ons te wachten.