Vandaag een jarige job in ons midden. Lesley werd verwent met leuke cadeautjes. Er was ook nog een speciaal cadeau bij en dat was namelijk een dagje en nachtje naar Sevilla.Onze dochter bleef thuis maar ze had een grote roze vriendin die haar gezelschap hield. Elvira, Les en ik vertrokken naar ons vier sterren hotel, Sevilla Center, de auto kon in de garage van het hotel en binnen 10 minuten stonden we voor Plaza de España. Ik ben hier nu al een paar keer geweest en het blijft een plaatje om te zien. Allemaal tableaus van alle provincies van Spanje. Heel grappig zelfs ons kleine plaatsje Villanueva de Tapia staat er op.  Wat is het toch een heerlijke stad, het is sfeervol en er hangt een ontspannen sfeer. We zijn het Alcazar in geweest net als we 9 jaar geleden gedaan hebben. Ik had een foto van Lesley gemaakt op precies het zelfde plaatsje als toen. Nu zoek de verschillen nog steeds een knapperd! We zijn lekker op diverse terrasjes gaan zitten met lekkere Spaanse hapjes erbij. Het viel ons op dat er veel Japanners in de stad waren verder is het een stad waar wel veel toeristen komen maar het is niet zo overspoeld als Barcelona. Sevilla is veel puurder vinden wij.

Tot de late uurtjes zijn we wezen slenteren door de stad we eindigde in de Joodse wijk, Santa Cruz. We aten wat tapas en dronken een aqua de Sevilla, dat is cava, ananassap, whiskey, cointreau en bovenop de toef slagroom met kaneel. Heel apart, het smaakte als limonade. In 20 minuten liepen we langs de prachtige verlichte Giralda toren terug naar ons hotel.