In de morgen gingen we op weg naar de luchthaven om Lesley zijn zus Elvira op te halen. In december was ze al geweest en dat was zo goed bevallen dat ze graag weer in de zomer terug wilde komen. We besloten om lekker even bij het strand en de boulevard van Carihuela een wandeling te gaan maken richting de haven van Benalmadena. Er stond een briesje en dat maakte de wandeling zeer aangenaam. Helaas was het te ruig op zee en daardoor konden we geen boottocht maken. Maar dan houden we nog wat over voor de volgende keer.

Na lekker op het strand geluncht te hebben reden we naar ons huis. Voor Elvira ook leuk om te zien dat het leven in deze periode van het jaar zich helemaal buiten afspeelt. De tuinstoelen staan in de winter binnen en nu zijn er allemaal leuke zitplekjes opgesteld, compleet met de parasols en de zonneschermen. Die avond had Lesley lekker gekookt en hebben we de hele avond zitten na tafelen met z’n viertjes natuurlijk met een heerlijke Spaanse zomerdrank: Tinto de verano.