Zoals ik al zei, ik kon het niet opbrengen om te schrijven, terwijl dat voor mij juist de ultieme ontspanning is. Mijn arm was overbelast van al het computerwerk op het werk en door het geklus thuis. Gelukkig heeft manuele therapie goed geholpen maar de beste remedie is toch wel vakantie.

Gelukkig was het 25 juni zover, ik had extra vakantiedagen gekocht zodoende kunnen we lekker lang. Mijn ouders waren een aantal weken voor ons in het huis en dat is super fijn voor ons omdat ik weet dat zij niet stil zitten totdat alle kleine klusjes weer gedaan zijn, zodat als wij aankomen we echt kunnen ontspannen, de schatten.

Mijn moeder heeft 24 kruiwagens vol onkruid uit de tuin verwijderd en dat met die hitte. Want toen zij hier zaten steeg de temperatuur vaak wel tot 40 graden. Dus aan het begin van de ochtend of laat in de middag was het tuinvouwtje bezig. Zo ontzettend lief. Onze dochter besloot op het laatst ook nog even een weekje naar Spanje te gaan, dus zij was nog een paar dagen met oma en opa samen.

Toen wij aankwamen hadden mijn ouders een verrassing voor ons in petto. We zijn namelijk heel chique uit eten geweest bij restaurant Bobadilla, een Royal Hideaway hotel. We hebben heerlijk gegeten, het is daar niet goedkoop, de zelfde prijzen als in een goed restaurant in Nederland, maar de sfeer en de entourage is werkelijk geweldig.

Wat een mooi cadeau alvast voor Lesley zijn verjaardag, we waren in onze nopjes. Helaas waren we maar 1 avond samen met mijn ouders want 26 juni vertrokken zij alweer naar huis. Nu waren we alleen met onze dochter een avondje. Na een dagje aan het zwembad en een bezoekje aan de supermarkt, zijn we s’avonds lekker bij Manolo tapas gaan eten, het is even een tegenstelling met gisteren maar zeker ook altijd garant voor een heerlijke avond. We werden hartelijk welkom geheten, inmiddels zijn we vaste gasten daar bij de leuke plekje aan de rand van Salinas, waar het net lijkt of Lucky Luck met zijn paard aan komt rijden en zijn paard vast knoopt aan de veranda.